Ett tag sedan

Det va visst ett tag sedan jag uppdaterade min blogg. och detta va lite vad jag visste skulle hända. Jag skulle tappa intresset att skriva. Det är inte det att mitt liv är tråkigt och händelselöst. Det händer oväntade saker hela tiden. Jag ahr bara inte hittat inspirationen till att skriva.

Tragedi

Något hemskt har inträffat. Jane Wyman har dött. Hon dog i sitt hem i Palm springs, hon blev 93 år. Hon var bland annat känd som Angela Channing vindrottningen i Falcon crest. Jane Wayman va gift med USAs  forne president Ronald Reagan. Hon vann även en golden globe för sin rolll i Falcon crest. Hon har även vunnit en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i Johnny Belinda. Hon har blivit flerfalldigt nominerad i olika kategorier, samt hon har två stjärnor på walk of fame. Detta är en passande scen ifrån Falcon Crest. http://www.youtube.com/watch?v=2WAWZXDY1lQ

fy för tanter

Ja, det står jag för. Fy för tanter. De senaste två dagarna när jag har åk till jobbet. Så har det suttit om inte bredvid mig så i närheten, en tant som har tagit på sig så mycket parfym och tanter brukar ofta ha en ganska speciell parfym. Om jag inte hade huvudvärk så blev den värre. Varför, ska dom ta på sig så mycket parfym? Jag va väldigt nära att säga till henne att hon skulle flytta sig för hon luktade illa. Men jag har blivit för väluppfostrad för det.

Och en annan dag så va det en man som luktade surt gammalt urin. Borde han inte märka det själv? Men jag klarade inte av det så jag va tvungen att flytta på mig. Människor borde ta hänsyn till andra, det är inte alla som tycker att just din parfym är god. Eller ett tuggummi skulle hjälpa ibland.