jag dricker sällan kaffe på jobbet

Men jag gör ju det ändå. Vi har den förmånen att ha en egen kaffemaskin på jobbet. Och då är det väldigt bekvämt att kunna ta sig en latte, cappucino, macchiato eller en espresso. Den gör mer eller mindre alla sorters kaffe, och det kanske man förväntar sig utav en maskin som kostar 140.000. Så det är ju en och annan latte som går ner. Men vi är många som använder maskinen. Så vi har två. En av det lite enklare slaget, den kan man även få varmchoklad ifrån. Men den första maskinen krånglar ibland. Man tycker ju att med tanke på priser borde den fungera. Den vill att man ska fylla på böner eller execute milkwash, för vi kan ju inte ha gammal mjölk i slangarna. Man skulle kunna se felet som handhavande. Det är ju inget fel på maskinen förrän den inte gör kaffet som den ska längre. Men åter till början. Jag drickrer inte svart kaffe på jobbet, jag saknar det. Så när jag dricker det någon annanstans så ser jag det som en lyx och inte som vanligt kaffe.

lite blåst

Det blåste ju lite igår, men jag tyckte inte att det var så farligt som alla hade sagt. Jag gick upp lite tidigare för att ta en tidigare buss uti fall att det skulle vara avstängt och förseningar och det ena med det tredje, men inget. Smhi tyckte att man skulle hålla sig inomhus men jag tror nog att det var många som trotsade detta. Jag såg det framför mig att det skulle flyga hus och kossor och traktorer i luften så som det för i trollkarlen från Oz. Men inte då. Men med lite tur så kanske hönorna la samma ägg flera gånger!?

Pasta med snöbollskrig

Sisådär två veckor efter jul som kommer snön. Det blev i alla fal årets första snö, och med det den första snöbollarna. Notera i plural. Jag skulle ju lika gärna kunna säga årets första snöbollskrig, för det var det var. Jätte roligt. Vi gick från en restaurang på kungshöjd och var på väg till suspekt på respekt. En trevlig liten klubb vid järn torget. Och jag hittar mitt barnasinne och startar ett snöbollskrig. Jätte roligt. Och vi hade roligt hela kvällen. Men det var lite segt att arbeta idag. Men det var det värt.