mycket har hänt sen sist

jag vet att det va et tag sedan jag uppdaterade min blogg, men som ursäkt har jag att jag har legat i skildsmässa. Det är kanske att ta i, men jag var i alla fall sambo. Jag har med stor hjälp och stöd ifrån mina föräldrar köpt en lägenhet. Och idag har jag då flyttat in. Det är en vindslägenhet på 40 kvadrat. Den är jätte mysig. Jag älskar den. Men hjälp utav mina föräldrar så bar mitt flyttlass i väg, det tog ca 3 timmar det gick jätte smidigt, även då om mamma och pappa inte tyckte det. Så tyckte jag det. Och när vi väl var klara kunde det inte gå fort nog för dom att gå. jag ville bli av med dom, så att jag kunde piffa och dona bäst jag ville. Jag har faktiskt fått i ordning den jätte bra. Sedan kom Frida, en kollega, vi tog ett glas rött satt och snackade skit och jag packade upp samtidigt. Jätte trevligt.

Imorgon ska jag ta en sväng till mitt jobb och hämta min tv och mitt hemmabio system. ska försöka ta mig till IKEA en liten sväng och kolla bokhyllor.

Men nu är det dags att sova, jag ligger här i min gamla pojksäng och ska sova, jag är hur trött som helst. Det har varit en lång dag. Tack än en gång Mamma och Pappa.