resan är avslutad

Resan är avslutad och man återgår till den trista verkligheten på jobbet. Hade det jätte bra i turkiet, dit ska jag åka många fler gånger. Vi bodde på ett jätte fint hotell, bra mat tre olika varmrätter och säkert 25-30 st olika röror och sallader. Mums. Jätte trevliga människor och jätte trevlig stad. Och väldigt fin strand. Man tröttnade inte att ha den utsikt jag hade från min solstol. 

image5

Måste åka tillbaka.

Resfeber

Snart åker jag. Om ca en timma sitter jag i en Limousine och dricker champange och är på väg till Alanya via Landvetter flygplats. Det ska bli så kul. Jag åker med goda vänner och vi ser till att alla har kul och vi tar hand om varandra. Åh,....det är inte det att jag har resfeber, jag har ännu inte fattat att jag åker. Men det gör jag väl först när jag sitter på flygplanet.

Bon voyage!

semester

för jag har tagit semester, för jag har tagit semester, för jag har tagit semester. Fy fan vad jag är bra!

en bra dag

Jag kan inte ha fått en bättre start på dagen, för att en kompis till mig fyllde nämligen år idag. Så jag överaskade honom kl 8 på morgonen. Det ska ju tilläggas att han har semester och hade inga planer på att gå upp vid den tiden. Jag ringde på hans dörr, dm har precis instalerat en ny porttelefon som skriker på högsta volym. Så jag tryckte på den flera gånger så att han verkligen skulle vakna. OCh när han väl släppte in mig så bjöd jag på jordgubbar och tryfflar och champange. Jag kan verligen rekomendera ett glas champange tidigt på morgonen. Det satte verkligen fart på mig. han blev glatt överraskad. Han är förövrigt samma vän jag ska åka till Turkiet med.

Sedan går man till jobbet, jag tog en prommenda uppför linnegatan bara för att jag skulle bli av med den lilla alkoholen jag druckit. Väl på jobbet är det bara jag och två till på min avdelning, men det klarade vi gallant.

Sedan har jag fått tag i en stegräknare. Och man säger att man ska gå minst 10.000 steg om dagen, det avklarade jag redan innan lunch vid 13.00 inte dåligt. Jag slutade på typ 26.000 steg.

Nu tar jag det lungt och funderar på vad jag ska packa till min resa. 

stor sorg

Rubriken kanske överdirver en smula, men jag blev faktiskt lite ledsen när jag fick veta att jag inte kommer att få min dator som planerat denna vecka. Utan den kommer i stället nästa vecka. Det tråkiga är att jag inte hinner få den denna vecka uppenbarligen, innan jag reser. Men det positiva är att jag reser om bara 5 dagar. Hurra. det ska bli jätte kul. Jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli hur kul som helst. Men åter till min dator. Jag tröttnade på att inte få veta exakt vad som pågick. Så jag tog saken i egna händer och ringda min leverantör. Enligt henne så fattas det fortfarande en komponent. Men det enda som jag har ändrat i min dator är större hårddisk, bättre processor och mer ram minne. Men sedan när har detta varit en brist vara.

Jag får ju i ala fall något att se fram emot när jag kommer hem.


Min helg i korthet

I fredags jobbde jag. Väldigt trött. Lördags jobbade jag. Lika trött. Men på kvällen så hade några vänner och jag planerat ihop en överrasknings fest för min bästa vän.  Att jag inte för sa mig va ett under. Men han blev genuint överraskad, Vi hade bokat bord på en trevlig indisk resturang, hälften av vännerna väntade där och andra hälften va och sjöng för honom i hans lägenhet. Han fyller förvisso inte år förän på torsdag, men det passade sig så bra att en utav våra andra vänner har flyttat ut till skogen/landet utanför Örebro. Och hon va nere i Göteborg i helgen. Det va jätte kul att träffa henne.

Idag, söndag har varit en slapp dag, Efter att ha kommit hem krypandes vid 06.00 så va man inte på så jätte kul humör. Så det blev att ta det lungt. Jag grillade med några vänner och hade en allmänt skön dag. Detta va faktiskt årets första grillning, gott.