Rekapitulering av gårdagen

Igår va jag och min bästa vän på en liten fest, först för en kompis som fyllde år. Han blev verkligen jätte glad när vi kom och grattulerade honom. Efter att vi varit där en stund gick vi vidare till en annan tillställning. En tillställning på Park Lane. Vi hade verkligen jätte trevligt. Och mitt i alla trevligheter får jag det ännu trevligare, jag möter en kollega till mig och det va lite fel att träffa honom där. Men vi hade lika kul för det. Jag fick se en ny sida utav honom som jag inte sett innan så det va bara possitivt. OCh som alla säkert vet att har man druckit lite alkohol så ligger det väldigt nära till hands att bli sentimental. Vilket vi blev, jag sa till honom att jag tyckte han va jätte snygg och han svarade med att även han tyckte jag va snygg och väldigt snäll och trevlig. Sedan berättade han för mig att han skulle jobba tidigt dagen efter och ha ett möte med butikens backoffice ansvarig. Så han kännde sig inte jätte pigg på detta. Men jag hade trevligt. Tror inte att jag va hemma förän vid 5.30 eller om klockan redan hade sprungit iväg till 6. Men jag sommnde gott i alla fall.

Idag har jag och en kompis njutit i solen och varit på jakt efter ett bord till hans lägenhet, sedan åt vi sallad i kungsparken i solen. Jätte mysigt.

Och som en sista instickare, när jag va och handla så kännde jag mig tvungen att kolla hur många jordgubbar som sylten innehöll. Den innehöll den runda summan utav 30stycken. Det va en bra summa jämt och bra.

En ny upptäckt

Jag rotade runt i min kyl efter gud vet vad. Och till min stora förfäran får jag se att även min hallonsyltsburk från BOB innehåller 68stycken hallon. Jag blir ju alldeles knollrig. Varför kunde dom inte storpat i 70 hallon eller 100 hallon? Varför nöja sig med 68 stycken? Och åter igen vem räknar dom? naturligtvis är det en maskin som antingen väger dom eller så räknar den hur många hallon som passerar på sekund. Men tänk om det slinker igenom ett extra hallon eller blir ett för lite. Jag ska skriva ett brev till BOB och fråga om deras syn på mitt problem.

Ikväll så ska jag gå på ett launch party för jean paul gaultiers nya parfym. Det ska bli väldigt kul, jag kommer att dofta så gott.

Det va ett tag sedan

Åter igen har jag försummat min blogg. Och därför ska jag nu rekapitulera lite. Min vinranka som jag köpte förra året börjat slå ut efter att jag hade tagit dem för död och uttorkad. Jag har upptäckt att min lingonsylt innehåller ca 760 st lingon. Vem har suttit och räknat alla dessa? Jag förstår självklart att det är en manskin som har gjort det. Men varför inte skriva ut antal gram i stället? Låter det mer om man säger att det är 760 stycken lingon än att man säger att det är 500gram eller att det är 700gram sylt.

Jag har ett jobb att sköta, så det är bäst att jag återgår till det. kunderna börjar flockas som gamar kring min avdelning nu.

Nu har jag varit stygg

Jag har faktiskt inte hunnit uppdatera min blogg. Men jag har faktiskt nästan en bra ursäkt. Men ingen ursäkt kan bli bra nog. Men i alla fall, är det för att jag har jobbat och jobbat och har därför inte hunnit uppdatera min blogg. Och när jag väl satt mig för att göra det har jag antingen inte kommit in på min blogg eller så har min dator fått för sig att börja spela in tvprogram precis när jag satt mig ner för att skriva.

Jag läste i metro för några dagar sedan om en sida på nätet där man kan se vilken typ utav person man är. Jag tyckte i alla fall att det va ganska träffande. Man får välja olika bilder och som man ska förknippa med t. ex. konst, om man har en last osv. man hittar sidan på http://www.imagini.net.

Nu ska jag försöka bättra mig på att skriva. Hur som helst, måste jag återgå till jobbet.

Ett besök

Idag kom det näst ett kungligt besök. Vice VD/ägare han är tysklands svar på Ingvar Kamprad gällande mitt arbete. Han drar sig inte för att ifråga sätta varför en sladd ligger på golvet. För det är ju hans pengar i princip. Han är inte den som lägger fingrarna emellan, han är inte rädd att säga vad han tycker. Eller det va i alla fall man beskrev honom. Så alla i butiken har slitit som djur, vi har svettats blod och ögonen har tårats. Men det blev fint. Vi gjorde det sista handslaget idag, fyllde upp och stressade för han skulle komma precis efter att vi har öppnat. Och när han väl kommer och butikscheferna säger att dom ska börja på nedervåningen utgår man från att det ska ta en timma innan dom kommer upp. Men så va inte fallet. 20min senare ser man dom i trappan. Men kontenta av det hela klarade vi oss med bravur. Eller i alla fall min avdelning.

När dagen väl tog slut, så kände man verkligen att man va helt matt och trött i hela kroppen efter allt stressande. Skönt att bara slappa när man kom hem. Har för övrigt börjat läsa en ny bok. Holy Blood Holy grail. Verkar spännande.

En skön dag

Har det inte varit en underbar dag?! Jo, det har det, för idag kände man verkligen hur våren äntligen va här. Sol och värme, ett tag va det faktiskt så att jag fick ta av mig med scarf för att jag blev alldeles för varm. Men det är ju då det är lätt att lura sig själv. Och sedan blir man vårl förkyld bara för att man tyckte att det va lite varmt. Inte bara att det va en vårdag idag, så har jag varit ledigt, vilket faktiskt va jätte skönt. Ganska depprimerande egentligen för jag kan inte gå en dag utan att tänka på mitt arbete. Men det kan ju bero på att jag trivs med det jag gör. Dessutom så kommer en utav våra huvudägare på Onsdag, så det kommer att bli en massa arbete i morgon. Men jag ser fram emot han besök. Det är kanske dags för mig att putsa upp min tyska.

Jag va faktiskt hemma hos mina föräldar idag. Det va väldigt trevligt. Tog en promenad med min kära mor och deras hund. Jätte trevligt i solen. Sedan att hon kanske kom att förstöra min dag lite med att fråga mig vad jag ville ha...vad jag ville ha...ville ha i 25 års present. Det tog emot att skriva det. Jag har sån grym ålders noja. Usch.

Nu måste jag faktiskt få min skönhetsömn.

Äntligen

Äntligen är detta Schlager schabrak över! Rätt låt vann, och på aftonbladets kunde man läsa att det va röst fiffel. Tydligen så skulle hela telefonväxeln så att säga ha lagt av. Vilket gjorde att Måns inte fick tillräckligt många röster. Men betyder det inte att de andra artisterna itne fick det heller? Dessutom så känns det igen ifrån förra året när de blev neringdra utav Carola, eller kanske inte henne som person utan snarare hennes bidrag. Vidare står det också att Carola blev sur för att Ola Salo ignorerade henne när hon skulle dela ut sångfågeln. Jag kan Förstå Ola Salo, han hade lite annat att tänka på just då. Sedan blir Carola sur på att hon inte fick göra ett uppträdande. Hon må vara en slager diva, men denna gång ska det inte handla om henne. Hon är sur för att hon inte fick vara med helt enkelt.

Tack och lov att det är över.

Jag hatar mig själv

Och det är av den enkla anledningen till att jag har blivit med lurad i någon sorts kedjebloggade. Och efter som den enda andra jag känner som bloggar så där på rak arm va min kära kollega och tillika den snygga hunken Joacim. Jag hoppas han kan förlåta mig.

Dessutom redan nu ser jag att jag hade rätt i gällande varaktigheten till denna blogg. Redan nu har jag börjat tappa insirationen. Jag måste utveckla den.

Men sova först utveckla sedan.


Utmaning!

Jag har blivit utmanad av min kära syster Patricia74. På denna nya typ utav kedjebrev.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Here we go:

1. Jag är tillmångas förfäran, hypokondriker och ser inget etikbrott med plastikkirurgi. Vill ha en båt som heter The BO-TOX. Antydan på BOAT i början. Ganska fyndigt.

2. Jag kan verka besatt utav Hannibal Lecter (nej, jag vill inte bli kannibal.)

3. Jag läser helst böcker på englska, just nu "the deffintion of bodylanguage" inte fiction. En bok om kroppsspråket.

4. Kan ha sanslöst torr humor, vilket är underligt för nån som inte är född på 50-talet.

5. Jag älskar klurigheter, spel där man använder hjärnan eller korsord, pussel utan motiv.

6. Jag kan sy kläder, har sytt typ 5 kavajer, några jeans. Har även gjort eget mönster, helt utan utbildning.

Detta märkliga spel går nu vidare till kollega Joacim

Dagen efter kvällen före

Att arbeta dagen efter kvällen före är inte alltid så roligt. Men det har faktiskt gått väldigt bra, i alla fall över förväntan. Normalt är jag väldigt trevlig men brukar kunna vara lite bitsk med en viss antydan av bitterhet. Men idag har jag varit så otroligt övertrevlig och inställsam. Nästan så att det va genomskinligt och verkligen drypte utav en misstänkt baktanke. Men det hela kan säkert förklaras av att jag inte fick min skönhetsömn.

Dagar som dagen efter kvällen före är humorn inte på så hög nivå. Man skrattar sig sönder och samman när man får höra en sann historia som handlar om två¨unga tjejer som går på stan, den ena iförd en kort kjol. Varpå den andra tjejen väldigt hjälpsamt vill dra bort en tråd från sin kompis kjol. Det va bara det att det inte va en tråd från kjolen utan hennes tamppong snöre. Det är sådana tillfällen man verkligen önskade att man hade varit där och sett deras miner efter incidenten. Vill återigen påpeka att det va mitt på dan på stan.

Andra saker man skrattar åt dagen efter kvällen före är ett lite misstag som svt gjorde under en sändning. kolla in länken.
http://www.youtube.com/watch?v=0sY_3YrNfsQ.

Jag säger då det. Det är nästan lite synd att det inte va mitt under en sänding och inte i slutet. Jag kan inte påminna mig om att jag sett detta nyhetsankare igen. Nu är nästan denna dag över och jag ser fram emot att krypa ner i min säng. God natt.

snörvel, snyt, snörvel, host

i morse när jag vaknade kändes jag öm i hela kroppen, det va som att man kunde dra ut mitt skelett. Det kändes inte som om varken mina muskler eller senor satt kvar på skelettet. Klart man hade feber, och viktigt möte på jobbet. Dessutom är det dyrt att vara sjuk. Efter ett par ipren så var man typ i farten igen. Men inte helt. Jag känner verkligen hur min hjärna har gått på halvfart idag. Men jag jobbade i alla fall, dum som jag var. SÅ jag har typ levt på ipren hela dagen.

Väl på jobbet fick jag ett recept på någon thailänsk typ häxbrygd eller voodoo dryck. Okay, det va kanske inte en häxbrygd eller voodoo dryck. Utan en blanding mellan färsk ingefära, citron, honung och vatten. I enlighet med personen som gav mig detta så ska jag vara frisk tills på söndag, hoppas verkligen det. För jag är vek när jag är sjuk.

En dag som denna

Ibland kan jag få en sådan där skadegjäde, ganske hemskt när man tänker på det.  Men jag kunde inte låta bli att skratta, för när man står och väntar på spårvagnen brukar det vara allmänt tråkigt. Men inte idag. Jag ser en man, som först verkade bara frysa och vara otålig. Men snart inser mitt naiva sinne att så inte är fallet. Han är antingen drogpåverkad eller berusad. För han kan inte stå still eller hålla balansen för efter en stunds vaggande fram och tillbaka ramlar han omkull och där liggar han och sprattlar som om han vore en uppåner vänd sköldpadda eller en som skalbagge som febrilt sprattlar med benen i ett tappert försök till att komma på rätt köl. Och med den sanna skade glädje jag kan frambringa skrattar jag och är tacksam för att han gjort min dag.

Väl när spåvagen kommer och jag klivit på och sjönkt ner i min bok (the last templer) ser jag en kvinna med asiatiskt ursprung som sitter och stickar. Jag kan garantera att jag såg tröjan växa fram framför mig. Det gick nästan men övernaturligt fart att sticka, jag var ytters farsinerad av hennes fingerfärdighet, jag vet inte om det har att göra med hennes ursprung. Men det vore att dra alla över en kam, och gör jag inte.

Vidare så kan jag ju tillägga att jag hämtade mina nya linser idag. Jag blev glatt överaskad att jag faktiskt kunde se. Det va som om att jag gått i en envig dimma innan. Jag utbrast med glädje mitt på stan "Jag ser, jag ser" varpå mina med promenarare tittar lite konstigt på mig.