Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nä, det blir inte det. Jag skulle haft semester denna vecka men i stället så har jag jobbat. Jag har jobbat hela dagen idag och kommer att jobba hela dagen i morgon. Men det är bra pengar i alla fal..

Sean fick jag en liten i de som jag ska undersöka lite närmare. Jag funderar på om jag kanske ska köpa ett vindkraftverk, ett sådant där stort, ett rikigt. Eller jag kanske inte köper hela, utan bara en andel utav den. Jag skulle inte bara sänka min elkostnad jag skulle även kunna tjäna en liten slant på det. Jag får undersöka saken lite närmare.

Ett tag sedan

Idag så va jag hemma hos en utav mina närmsta vänner. Och vi kom in på lite när vi först träffades och lite utav våran mail kontakt. Och i ett utav dessa mail så har jag beklagat mig om någon kille. Och jag kan inte för mitt liv komma ihåg vem denna kille va, jag blev onekligen nyfiken på vem det skulle kunnat vara. Men det kommer jag nog inte att få veta.

Nu har jag för övrigt semester i en vecka. Skönt.

Nu är det kväll

Jag har träningsvärk, i hela kroppen. Jag känner mig som en gammal gubbe. Stel i hela kroppen. Och min kära vän säger att jag kommer att känna mer imorgon. Men samtidigt är det lite skönt att ha träningsvärk del för att man vet att man har gjort något bra och dels för att  det är lite behaglig smärta. Eller så är det jag som är machocistisk. Vad vet jag? Jodå, Bodypump va kul, en riktig genom körare av hela kroppen. Man fick verkligen veta att man levde. Man hann med mycket på en timma. Jag vill köra det igen. Nån gång nästa vecka blir det. Om min värk har gått över tills dess.

Dagen efter

Jag hade svårt att somna i natt. Men när jag väl somnade strax efter 3. så sov jag riktigt gott, tills det att jag vakande utav min väckarklocka. Då känndes det som att jag hade sovit i några minuter bara. Jag hade verkligen inen lust att gå upp. Jag hade satt larmet så att jag skulle kunna ligga kvar i sängen ett tag bara för att jag skulle försiktigt skulle kunna ta mig upp. Jag kände försiktigt på mina muskler och rörde sakta min kropp. Men jag hade inte så mycket träingsvärk som jag trodde att jag skulle ha. Men tro inte att jag inte kände av mitt Bodybump pass igår. För det gör jag. Hela kroppen känns det i. Men det ör ont på ett behagligt sätt, i alla fall förstunden. Vi får väl se hur jag känner mig framåt eftermiddagen efter att ha jobbat.

Nu måste jag däremot göra mig iordning inför jobbet.

slut

Ja, då vad det slut. Då kommer det inte att bli något mer. Då vet man vad som hände egentligen. Då va allt över.
Jag har just läst ut Harry Potter and the Deathly Hallows. Det va riktigt bra, lite synd att det är slut. lite oväntat men inte egentligen. En väldigt bra bok. Mycket förklarades men mycket man önskar hade förklarats. 

Som jag nämde tidigare idag så har jag ju varit på ett träningspass. OCh det va väldigt jobbigt. Vi får se om jag kan röra på mig imorgon. Men nu väntar min säng.

Träning

En vän till mig jobbar bla. som träningsinstruktör på ett gym. Och jag har sagt att jag ska testa ett utav hans pass. Och ju mer jag tänker på det ju mer undrar jag vad jag har gett mig in på. Jag har idag ätit lunch med honom och ska testat lite grann här i ans lägenhet. Och ju mer jag ser och testar ju mer tveksam blir jag. Men det är ju en ny sak för mig så klart att jag är lite nervös. Men det kommer att gå bra. Det har ju varit första gången för alla där nångång.

Min dag

Ja, i dag har det varit min dag. Jag har ju som jag nämde tidigare fyllt år. Jag har blivit 25. Jag hade faktiskt inte den stora åldersnojjan som jag trodde att jag skulle ha. Men Å andra sidan så har min ålders nojja legat i bakgrunden sedan jag fyllde 24. Men men, livet går vidare ändå.

Jag hade en mycket trevlig dag. Min familj tog sig hit och även några utav mina närmare vänner. Vilket jag tyckte va jätte trevligt. Vi blev 13 till bords, vilket många skulle anse som out, men inte jag. Det gick ju så bra. Jag tror att min familj gillade mina vänner. För jag vet att mina vänner gillade min familj. Utav min syster fick jag något som jag verkligen uppskattade, jag fick en "här är ditt liv album" Mycket trevlig present och så hade hon skrivit så bra till varje bild det stämmde till punkt och pricka. Inte visste jag att du kära syster kännde mig så bra. Jätte kul. Tack så jätte mycket ni andra som kom. Jag blev väldigt glad när min mammas kusin dök upp med sin dotter. Verkligen jätte kul även då om jag kanske inte han prata med alla. Men jag satt och insöp den goda stämmningen.

På det stora hela hade jag en riktigt bra dag. Mycket är tackvare mina vänner och min familj. Men en stor stöttepelare är min pojkvän, som inte nog har tröstat mig för att jag blivit äldre så har han även trotts at han kände sig lite sjuk hjöpt till att städa och diska och fixa. 

Tack ska ni alla ha som kom.  

Hipp hipp hurra

Hurra, hurra, hurra för idag har jag födelsedag.  Hurra för mig. Och i går så firade vi det med pompa och ståt.  Eller kanske inte så mycket  Pompa och ståt, jag va ute med mina vänner och hade lite kul bara. Men det är inte så bara. Vi drack min skål i Champange, det va väldigt trevligt. Tack Jonas för du är så snäll.

Ett stort grattis till mig. Hurra hurra hurra.

Hittade denna hos min syster

Tre saker jag inte förstår mig på:
1. Orättvisa, varför behandlas allla inte lika?
2. Varför det finns människor som gör barn illa.
3. Fotboll


Tre saker som finns på mitt bordet
jag sitter vid:
1. En symanskin
2. En femarmad kandelaber
3. En vattenflaska

Tre saker jag gör just nu:
1. Sitter i soffan
2. Funderar på nått jag inte förstår
3. Planerar en tårta

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Bygga ett hus
2. Skapa ett egetföretag
3. Skaffa fler vänner


Tre saker jag kan:
1. Sy
2. Baka
3. Prata 


Tre saker jag inte kan:
1. Laga en GOD köttfärssås
2. Vara utan nära och kära
3. Vänta


Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. På andra så som du vill bli lyssnad på
2. Dig själv
3. Bra musik


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Fler språk
2. Psykologi
3. konsthistoria

Tre favoriträtter:
1. Mammas Stuvade makaroner och hemgjorda köttbullar/panbiffar
2. Italiensk sallad 
3. Grillad fläskfilé


Igår...

...Var jag på bio, jag såg Harry Potter och fenixorden. Den var jätte bra. Den va så bra som jag hade hoppats. Klart att det saknades en del saker i den, men man kan ju inte ta med allt. Då hade filmen blivit hur lång som helst. Men man saknade en del. Och snart så släpps den sjunde och sista boken, närmare bestämt den 21/7. Den kommer att heta, Harry Potter and the deathly Hallows eller som den kommer att heta på svenska, Harry Potter och dödsrelikena. Fast den svenska översättningen kommer inte att komma förän till tisdagen den 20 November.

Men innans dess så har jag troligen läst den engelska boken, för jag har ingen större lust att vänta. Jag är väldigt otålig utav mig. 

Lördag morgon.

Jag kommer ihåg när man va liten och det va lördag morgon. Man visste att man snart skulle få åka med sina föräldrar och köpa lördagsgodis. Man väntade, och väntade, och väntade. Och tillslut så åkte man iväg med ens föräldrar medans som gjorde sina ärrenden. Och tillslut så åkte vi till den lokala godisäffaren. Det va väl inte så mycket en affär egentligen, det va ett godislager som va fyllt med massa godis. Men nu i ungvuxen ålder så sitter jag här vd min dator med en stor godispåse framför mig som jag köpte igår. Fredagsgodis. Och den påsen har jag knappt rört. Klart jag har ätit ur den. Men nu vet jag bättre än att trycka i mig en massa godis. 

Jag har också för mig att jag brukade vakna tidigare och vara piggare och inte vara lika stel i rygg och nacke. Det kan i och för sig ha något att göra med att jag har mycket på jobbet, och att jag la mig alldeles försent i går. Och nu sitter jag här framför min nya dator som är så färsk att jag fick den häromdagen. Så nu ska jag bara sortera in min musik, mina dokument och mina bilder. Det har jag faktiskt sett fram emot hela veckan. Det får bli mitt "lördags godis".

Äntligen har det hänt.

Ja, äntligen har jag blivit förlöst. Min kära dator har äntligen kommit. Som jag har väntat med spänning. Så nu är den här. Den är så fin, så fin. Hihi