Min helg, stog jag på alla fyra.

Jag har spenderat min helg stående på alla fyra eller på knä. Det är inte som man kan tro. Men jag har faktiskt hjälpt en kompis att lägga golv, och sedan bygga ihop hans nya ikea gardrober. Det va riktigt roligt. Sedan på fredagen blev det utgång. Det va minst lika roligt, jag kom hem krypandes vid 5 eller halv 6 på lördag morgonen. Det kändes dagen efter, men det hindrade inte mig från att bygga fyra stycken gardorber från ikea. Vilket jätte pussel. Jag lyckades bli fångad på ett antal bilder av olika fotografer. Jag kan tillägga att teamat för partyt var "strand teama" eller Beach party. En mycket fin bild på mig om jag får säga det själv. 

image4

Ja, jag har en stor rosa badring runt mig. I bakrunden kunde man höra en kompis till mig som skriker. "vi ska fettsuga min kompis i morgon!"  Så, tokigt. Med mig kan allt hända. Men jag hade träningsvärk efter fredagens bravader.

Mina föräldrar

Igår kom mina föräldrar på besök till mitt jobb. Det kom som en glad överraskning och uppbrott i min vardag. Vi har haft det lite stressigt på jobbet efter det att vi fick höra att vi skulle få stor främmat. Förra gången va han inte jätte nöjd utan hade lite synpunkter på hur det skulle se ut. Min avdelning fick sig ett par kängor, lite saker som vi skulle fixa. Det va inte bara min avdelning utan allas. Jag tog mig ansvart att ordna med några utav de stor a punkter som han hade synpunkter på. Och i dag när han va och hälsade på så va han jätte nöjd och tyckte att allt va jätte bra. Så det va roligt för allt slit.

Men åter till det att mina föräldrar kom på besök. Det är inte det att dom bor långt ifrån, utan mer att vi inte hinner ses så ofta. Jag jobbar, dom jobbar så när dom kom så blev jag jätte glad. Jag va stolt och ville visa dom allt som jag grejat med på jobbet. Dom träffade en utav mina leverantörer, och några andra i personalen. Och alla sa hur trevligt och roligt och söt (!) mina föräldrar är. Jag kunde inte göra annat än att hålla med. För jag kan eller har inte kunnat önska mig bättre föräldrar, dom har stått bakom mig i ur och i skur och för det mesta stöttat mig i mina beslut och vägsjäl. Jag älskar verkligen mina föräldrar. Tack för att ni finns där.

Härom dagen

Hade vi på jobbet en liten teambildning, vi träffades på ett hotell åt frukost. Delade upp butiken i två ena halvan åkte till butiken för att jobba halva dan och andra halvan stannade kvar för teambildning. Var efter vi sedan bytte.Jag hade ju den stora turen att få börja i butik. För när vi kom tillbaka bjöds det på kaffe och di verse olika kakor av slag som kladdkaka, chesscake, äpplepaj, toscakaka med mera. Jag tog en liten bit utav allt. Eller som min kära farmor skölle sagt "en liten krôta!" Efter att vi haft en mycket lyckad teambildning åkte vi båt ut älfborgsfästning och jag tror att det va första gången jag var där. Vå åt och drack mycket gott och roade oss hela kvällen. Och jag fick höra av flertal kollegor att de gillar mig och tycker att jag är en trevlig prick. Det är ju alltid lika kul att vara uppskattad på jobbet.

Dagen efter träffade jag mannen som hade origaniserad hela detta specktakel. Jag vill ju inte påstå att jag har pratat med honom jätte mycket. Kanske bara ett artigt hej eller sådär. Men ändå, så visste han mitt namn. Vad tyder det på? Klart jag hörs och syns och roar andra Men ändå!

Håll i er för här kommer en liten galen bild från den kvällen. Observera att jag är den som har clownnäsa och en kollega Daniel råkade hamna mitt i fotosessionen.

image3

Kontentan är att jag hade en jätte kul kväll, och jag roade många utav mina kollegor.

Ibland har man tur

Det händer att jag har tur...ibland, och det är ytterst sällan jag har tur. men ibland händer det så jag tappar inte modet. Den här gången gäller det min dator som jag ska köpa. För jag fick i dag bekräftat att jag får en nyare modell. Med en kraftfullare processor och lite små uppdateringar. OCh då kan ju tyckas att jag bode få betala mer, men det får jag inte. Fantastiskt nog får jag faktiskt betala mindre. Jag tjänar ca 3000kr på denna dator. Det tycker jag om. Och som inte det va nog, jag kännde att när turen ändå var med mig skulle jag köpa en trisslott. Och så går jag och vinner på den. jag vann hela 75kr. Hurra.

Åh, vad jag ser fram emot min dator. Jag vill ha den nu. Men det är klart värt att vänta på den nu när den blir bättre.


Jag gjorde ett IQ test...

...och det var negaqtivt. Haha, men allvar nu. Jag gjorde ett test som beskriver min personlighet. Men å andra sidan så vet de flesta i min omgivning hur jag är som person. Men för er som inte vet eller som vill ha det på svart och vitt.

Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Nu har jag gjort det

Nu har jag beställt min dator, min macbook 13.3 tum, Min vita mac, som är jätte fin. Den kommer förhoppningsvis om två veckor. Jag längtar. Så här ser den ut.
image2
Snart kommer den. Hihi Nu är jag med bäbis. Som vi säger. Så nu är jag gravid i två veckor. hihi.

äntligen har bestämt mig

Nu när jag äntligen har  bestämt mig att köpa min dator, och vilken jag ska ha. Och hur jag skall betala den. Så kommer min sambo och säger, "har du verkligen råd med det nu när du ska resa och inte kommer att få en hel lön?" Blir man inte irreterad då? Jag vet att han bara menar väl och att vill att jag ska kunna leva ett något så behagligt liv den månaden. Men jag vill så gärna ha den datorn, jag har ju väntat så länge. Jag vill inte vänta längre. Jag vill ha den nu. Så nu överväger jag hur jag ska gå till väga. Jag har t.o.m. min mors välsingnelse över mitt köp. Så varför vänta?


Jag få i alla fall sova på saken.


En uppdatering

Det va ju ett tag sedan jag uppdaterade min blogg, så jag tar tillfället i akt och gör det. Framgångarna med min viktminskning gör fram steg. Jag har kommit under 80kg. Vilket jag inte varit på ett tag. Men till många utav mina nära har upptäck att mitt humör har svängt en del. Jag har t.o.m. blivit tvingad att äta godis för andras trevnad. Jag tycker att det är otroligt jobbigt att inte äta godis, självklart blir det än värre när jag pinar mig själv genom att gå förbi godishyllan. Men jag har ju som sagt inte avstått helt, jag har unnat mig nått litet ibland. Jag köpte faktiskt en påse med lösgodis, men jag la inte i så mycket och jag kastade inte i mig den heller. Det va inte lika gott.

Annars så jobbar jag på och står i, och längtar mer och mer efter min resa. Nu är det bara ett par veckor kvar.


Första Maj

Idag är det första maj. Det gick inte obemärkt förbi. Det börjae bra i alla fall, jag sov ut, gick upp tog en promenad. Fixade lite hemma och sedan bestämde jag mig för att åka til en kompis. Det var då första maj började göra sig påmind. Jag tar vagnen som vanligt och när man kommer till Brunsparken blir man självklart stoppad utav ett demostrationståg. Men jag tog det med ro och tog en promenad i stället. Sedan blev det lite väl varmt så jag tog av mig min kavaj och gick i med den över armen. Och självklart skulle det ju vara då som jag tappade mina solglasögon. Tur är iof att jag nyss köpt ett par nya, men dom va ju ändå mina favoriter. Jaja. Det är bara ett matriellt ting.

Men väl framme, så va det ytterst trevligt. Vi satt och prata lite om resan, och sedan tog ci en lång promenad sunt masthugget och styrde stegen mot en kompis som bor där. Men hon va inte hemma vi fick höra att hon va i slottskogen så vi tog oss dit. Och överaskade henne när hon va ute och gick med sin son och en annan kompis och hennes barn. Mycket trevligt.