jag vill skapa

Jag vill skapa! men jag saknar inspiration. Jag vill skapa. En tavla? Sy något? En websida? Ett reklamblad? En kortfilm? Jag vill skapa och att jag inte kommer på vad jag vill skapa är irreterande. Jag vill försätta mig i ett projekt som jag kan fördjupa mig i. Jag vill använda min kreativa sida, jag vill få utlopp för min kreativitet. Jag vill bli inspirerad. 

en aningen deprimerande

Idag, började jag lite senare än vanligt. Vilket i sig va skönt för då fick jag en liten sovmorgon. Jag tog mig in till stan och köpte min lunch och tog en promenad till en busshållplats som ligger en liten bit upp på avenyn. När jag gick där såg jag att dom höll på att plocka bort några utav uteserveringarna. Vilket är ett ganska säkert tecken på att det börjar bli höst. Fy. Och inte nog med det, det har regnat och varit en ganka trist och kall dag. Nu är det inte lång kvar tills att det inte finns några löv på träderna. Och vintern knackar på dörren. Men måste försöka se det possitiva i det hela. Nu har jag mer kälder att välja på. Man kan krypa upp i soffan med en filt och mysa. Man kan dricka varm äppelcider med kanelstång. Kontenta är att jag gillar alla årstider, men föredrar sommaren.

Dags för ett inlägg

Ja, det va ju ett tag sedan, kan ju skylla på att jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Så det har ju inte hänt så måycket kul då. Vi har haft några mini inventeringar på jobbet som jag har ansvarat för, dom har gått ganska bra. Med några minus här och några plus där. Men i slutändan så ska väl ekvationen gå ut.

Sedan så har jag fått mig en liten nostalgi tripp,  jag hittade en emulator till commodore 64 så jag har spelat några gammla härliga spel.

Äntligen har den kommit...

...min nya soffa. Äntligen som jag har väntat. Det va för typ en månad sedan jag valde den på IKEA. Det som tog tid va att dom inte hade mitt överdrag inne. Sedan ringde dom mig i fredag och sa att den skulle levereras nu på måndag mellan 15-21 kunde dom inte specificerat sig lite mer? Jag väntade, väntade, väntade hela dagen. Och så kommer dom vid åtta tiden med den. Och det blev jätte fint. Men den blev stor. Men jätte skön och mysig,

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/193645/images/2007/20070806036_1186430031_7501613.jpg