Jag gjorde ett IQ test...

...och det var negaqtivt. Haha, men allvar nu. Jag gjorde ett test som beskriver min personlighet. Men å andra sidan så vet de flesta i min omgivning hur jag är som person. Men för er som inte vet eller som vill ha det på svart och vitt.

Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Kommentarer
Postat av: Mattlan

Kan du inte skicka en länk?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback